(Android/iOS) Hole.io hile kodu sınırsız hepsi
Mar 4, 2022 23:51:34 GMT -5
Post by ohenenepich on Mar 4, 2022 23:51:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sınırsız hepsi ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
Bu BS'dir! Reklamların kaldırılması için para ödedim ve hala solo modda bile normal oyunu kesintiye uğratan reklamlar alıyorum ki bu çok saçma.
İlk gelecekte çok bilmek beni çok sevindirdi çünkü beni büyük dürmek herkesi kazandırmak almış ama onu yapmdım çünkü onu büyütmek ve zaman ne zaman her zaman çok büyümek için daha fazla büyümek ve gerekli portallarında istersin Ama onun için çok para gelecek dünya
Oyun çok güzel ama yıldız kırmamın 1.ne çoook daha fazla kadar büyük olan 1 yıldız kırım ve 1.yim biraz eskiyiyeyiyemiyorum küçük dumalar falan insanlar hakkında bilgim yok
Bu oyun harika, harika ,efsane. gerçekten çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookk güzel kesinlikle tavsiye ediyorum yüklemek ve yükleme yüklemesi 🤗🤗😏🙃🙃🙃🙃
Harika oyun ama eskiden çevrimdışıydı
Basit. Bağımlılık yapıyor. Eğlence. Hızlandırma (bonus veya benzeri) ve benzeri seçenekleri kullanabilir. Ek olarak, sınırsız bir süre sınırı olan bir solo seviyeye sahip olmak güzel olurdu, ancak en iyi zaman, dönem için kendinizle rekabet ediyorsunuz. Ancak bu iki seçenek hiçbir zaman devreye girmemiş olsa bile, hayattaki diğer şeyleri yapmak için harcadığınız zamanın yerini hızla alan harika bir oyun..... 🤓
Yıllar önce oynuyordum ama son zamanlarda yeniden yükledim. Oyunun ortasındaki reklamlar ve reklam izleme avantajları için seçenekler artık çok can sıkıcı.
Oyun harika ama çok fazla reklam var.
Yorum mükemmel ama tam 2 dkuz zevki başlamak üzere oyun bitiyor kesinlikle kesinlikle uzamalı
Oyun daireni. reklamda görüntülenmekte olan bir pencerede görüntülenmiyorsa geçebiliyor musunuz?
Güzel ama biraz saçmalamak
Bu oyunu SEVDİM. Çok bağımlılık yapar. Her zaman oynadım ama reklamların miktarı bu uygulamayı tamamen kullanılamaz hale getirdi. Her dakika duraklar ve 2 veya 3 reklam alırsınız. Reklamlar nedeniyle şimdi kaldırılıyor.
Oyun güzel ama 19 levelden sonra gelişe.iyon ondan 3 yıldız
Oyun.io sitesinde online Hole.io oyunu oyna. Hole.io, herhangi bir cihazda oynatılabilen, seçilmiş aksiyon oyunları biridir.
Bağımlılık yapıcı ve garip bir şekilde terapötik. Çeşitli, pürüzsüz ve iyi grafikler sağlayan 3 ilginç farklı dünya. -Yalnızca Battle Royale Modunda sorun- Son rakiplerle aynı boyuta ulaşırsanız onları yiyemezsiniz (ki bu iyi) ancak ana menüye geri dönmenin bir yolu yok, her seferinde uygulamayı durdurmaya zorlamam gerekiyor zaman. Aksi takdirde 5 yıldız.
Bu kadar hak ediyor
Voodo daha güzel oyunlar yapan bir grup sonunda bi tane tane oyun becerebilmişlermi hayyyyyıırrr amaç sadece ilk başlarda çok seversiniz ama sonra canınız sıkılır silersiniz amaç buarada oyun kasıyo desiniz normaldir çünkü kötü bir oyun için zaten oyun becerebilmişlermi hayyyyyıırrr ama interneti kapayın
Hole.io ஆர்கேட் gwq
Hole.io არკადული mnai
çok güzel bir oyun denemelerini tavsiye ederim😊Ama bence eksikler var
2 yıldız vermemin nedeni, oyunun çevrimdışı olduğunu söylemesi, ancak çevrimdışı oynarken "Lütfen bağlantınızı kontrol edin ve oynamaya devam edin" diyor.
Hole.io Apk İndir – Seviye Hileli Mod 1.16.4
çok çok güzel bir oyun... 😀 Ama bölümler aynı yani 3 bölüm var. En az 10 özellik talep ederim. Yine de çok güzel bir oyun. tebrik ederim.
Bu oyun gerçekten eğlenceli! Tüm sevimli görünümleri seviyorum ve modlar harika ve o kadar çok reklam yok, yine de 1 isteğim var. Sadece 3 mod olduğu için biraz daha ekleyebilir misiniz? Bunu yaparsanız, oyunu daha da iyi hale getirirsiniz!
Bir süre oynamadıktan sonra yeniden yükledim ve aman tanrım reklam sayısı en az iki katına çıktı. Artık devre arası reklamlarınız bile var. Bu, iki dakikalık bir oyunun bir dakikasında bir reklam anlamına gelir. Reklamların ücretsiz oyunların gelirlerini nasıl oluşturduğunu anlıyorum, ancak oyunu kesintiye uğratmamalılar ve asla böyle olmadılar. Süper hayal kırıklığına uğradım.
Bu oyunu seviyorum çünkü sanki biri bir şey yiyormuş gibi görünüyor ve bu bir böcek, gerçekten, gerçekten, gerçekten harika, seviyorum çünkü çok şirin falan gibi ve arayan adamlardan kendi benzer karakterlerinizi seçmek ve bir şeyler falan kazanıyorsunuz ve sizinle oynayan diğer oyuncular değilsiniz, yani, aman Tanrım ahbap, arkadaş olmak istiyorsun, sen biliyorum, ama evet, onu bu video oyununu çok seviyorum, bu yüzden evet, teşekkür ederim wh
mini harita olsa daha güzel olur
oyun iki kötü gündem
Hole.io Arkada ilk
Gerçekten eğlenceli ama çok gecikmeli bunu ne zaman düzeltecekler!?
Bence oyun eğlenceli ama sürekli reklamlar can sıkıcı. bunu düzeltmeye çalış
Hole.io Arkada orgy
Mahvettin onu. Oyunun %80'i reklam, bunları kapatmak için +4 dolar mı? Gerçekçi ol.
Hole.io
Bağımlı yapıyor. gerçekten oyuna bayıldım. Bence herkez yüklesin. Çünkü hem güzel hem de yapan bir oyun. Benim tavsiyem bu. Ama siz karar vermenize. Sadece reklamlar çok. Başka bir korku yok.
Bu oyun oldukça eğlenceli ama sadece iki küçük yükseltme olsaydı 5 yıldız verirdim. Birincisi, insanların kendi delikleri için seçtikleri kötü isimleri engellemeleri gerekiyor. İkincisi, ne kadar büyüdüğünün bir sınırı var ve bunu anlıyorum çünkü eğer bir sınır olmasaydı sonunda çok büyür ve tüm şehri yerdin. Ama demek istediğim şu ki sınırı sevmiyorum çünkü Solo Run modunu yapmak her zaman iki oyuncuya bağlıdır, ben falan filan ama ikimiz de sınırımıza ulaşıyoruz ve sonunda oyundan çıkmak zorunda kalıyorum. PLz düzeltmesi
Bu iyi bir oyun. Bununla birlikte, en çok puan için yarıştığınız, son ayakta kalan, tek başına 3 oyun modunuz var. Her şey 2 dakika için zaman aşımına uğradı. Tezler harika.Ancak, zamanlamanın olmadığı başka bir oyun modu daha olmasını isterdim. Ama bunun dışında çok keyifli!
haritalar android ile çalışmıyor, ancak aksi halde cehennem gibi bağımlılık yapıyor EDIT: ÇOK FAZLA REKLAM, oyunun ortasında reklamlar, her oyunu oynadıktan sonra reklamlar, bitmiyor, korkunç, DEĞER DEĞİL
GGG AGAR
Basit kolay ve zaman alıcı
Dunk Shot Pelihalli mmn
Gelmiş geçmiş en kötü oyundur. Bir süre önce iyiydi ama şimdi sadece çöp. Onların pek çok reklamı var ve çok sinir bozucu. BU OYUNU DÜZELTİN👹👹
Çok eksikler var. Ben bu tarzdaki ilk cikan oyun ustune tanimam ama onu bulamiyorum. 19.bolum de iki kisi kaldiysa oyunu oynamak zorunda kaliyorsun. Harita cesitlendirilip oyun daha satın alınabilir boyce daha uzun suren bir rekabet olur.
Oyun güzel bir sorun var oyun derece de kasıyor ve oyun multi play oynaması olmasi lzm eyer bole oynamak tekrarlama leri artan ve harkulade bir oyun olur eyer bu dediklerim duzeltilirse 5 yildiz vercem ama duzeltin cok harida biraz dusurun kasiyor
İyi, ama daha iyi olabilirdi. Harika bir zaman doldurucudur ve farklı modlar iyidir, ancak tur başına süre gerçekten zevk almak için çok kısadır. Biraz ses olsa iyi olur. Ayrıca, reklamsız ödeme yapın ve yine de yarıda olsun! Demek bütün bir yıldız kayıp!
Eğlenceli bir oyun ama oyun için para ödersem reklamları kaldıracağını düşündüm ama öyle değil.
Hole.io Arkada gbpx
Bu ilginç bir kavramdır, ancak küçük bir yenilik dışında gerçekten gelişmez. Reklamı gördüğümde ilginç görünüyordu, temelde daha basit bir katamari damacı. Bazı zorlukları veya ilginç bir tasarım/yürütmeyi dört gözle bekliyordum... Gerçekten var olan tek şey ... Pvp. Pvp, özellikle slither.io'nun aksine, güç doğrudan boyutla orantılı olduğundan ve çok ikili bir kontrol olduğundan, son derece anlamsız geliyor. Biri senden büyük mü? Sonra kaybedersiniz ve kazanırlar. Birini alt etmenin bir stratejisi veya yolu yoktur, sadece kaybedersiniz. Sadece birkaç dakika oynadım, ancak oyunu yenmenin yolu basitçe 'her boyutta yiyebileceğiniz şeyleri ezberleyin ve birisinin önce orada olmadığını ummak. Ayrıca, her oyundan sonra zorunlu reklamlar çok sinir bozucu geliyor, eğlenmediğinizden emin olmak için deneyiminizi engelleyen bir vergi gibi. Belki boş zamanınızda arka arkaya oynayabileceğiniz bazı oyunları stoklamak için bazı reklamları izleme seçeneği iyi olurdu, çok fazla reklam, yeterli içerik yok. Buradaki fikri beğendim, ancak oyunun verdiğinden çok daha fazla araştırmaya ihtiyacı olduğuna inanıyorum.
Oyunun ortasında bizi reklamlarla bombardıman etmeye başlamadan önce eğlenceliydi, bu can sıkıcı bir durum, oyuna başlamanız ve tüm mesele diğer oyunculardan daha büyük olmak ve orada 28 saniye boyunca oturmanız gerekiyor. ekle orada otururken eklemenin bitmesini beklerken kara deliğin sadece orada ortada otur ve yenerek düzelt, lütfen ekleme süresi adil değil, sadece 30 saniyelik oyun oynaman ve 28'inin bir süre beklediğini düşünürsek, ekleme süresi bile adil değil durdurmak için ekle
Hole Shot 3D iOS App - Popular iOS Apps. ... Hole Shot 3D is a physics based game where you shoot cannon balls into holes! - Perform perfect shots to