(Android/iOS) Crazy Cooking Chef зламати нескінченні кристали
Mar 5, 2022 0:03:53 GMT -5
Post by ohenenepich on Mar 5, 2022 0:03:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Cooking Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Cooking Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати нескінченні кристали ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Cooking Chef 2022 version ▞▞▞
П’ять рівнів, і ви вже можете сказати, що це буде великий захоплення грошей. Уникайте цього!
Điên đầu bếp nấu ăn Mô phỏng bpsa
Не вистачає дорогоцінних каменів. Крім цього чудова гра.
Будь ласка, створіть більше часу та простору, але все одно це не так вже й погано, це приємно😒
весела швидка гра, щоб ваш мозок працював
ця гра дуже весела. це змусить вас зайняти і розслабляти гру, щоб грати весь день. Ви можете оновити бургери та гриль. ви підключаєте фейсбук, ви заробляєте більше діамантів.
Кул
Мені подобається той факт, що в неї можна грати без використання даних, а дорогоцінні камені легко отримати... так тримати, кухня королева адмін
крута гра
🤗
Crazy Cooking Chef Simuliaciniai wvms
Неймовірна гра, рекомендую
Дуже класна гра я не можу просто грати цілими днями і ночами взагалі граю норм грати всім радою
Crazy Cooking chef Simulação snzk
ця гра більше реклами, яку вони підтримують сексуально, дуже погано на дітей не грають
. Гра. Ш. я. Має. До. готувати. Харчування
Хороша гра. Але, будь ласка, покращте графіку їжі. Дякую~
добре, тож у цій грі ми повинні перетягувати їжу людям, і я з цим влаштовую, але справа в тому, що навіть після оновлення моєї конфорки для пиріжків я все ще не можу приготувати ці пиріжки за короткий час, і клієнти дуже швидко зляться і залишити, крім пиріжків, які я готую, важко, тому що я маю чекати принаймні хвилину, яка виглядає як годину, а також коротку примітку, що чим довше потрібно готувати, тим короткий час для горіння я маю на увазі серйозно!!?
Crazy Cooking Chef உருவகப்படுத்துதல் buwa
Spirit of Justice Eventyr isr
хороша гра, але з'являється реклама софології, тоді вона не дає мені викреслити рекламу, і мені доведеться перезапустити всю гру! дуже неприємно, потрібно якнайшвидше виправити!
Дуже довго жаритися котлета
Гарна гра. Але це занадто дорого, інші потребують оновлення. Крім того, так важко отримати діаманти та монети.
Гра викликає звикання. Але я стикаюся з проблемами з рекламою, яка не закривається і змушує гру зависати
не те, що я очікував. потрібно щось більше. на пошук потрібної безкоштовної гри для завершення!
Я люблю цю гру, але ця гра дає багато монет, але менше діамантів, і важко оновити речі та їжу
Забагато реклами в середині гри
це було нормально
Постійно зависає на рекламі. Реклама досить дратує без зависання.
Це весело, але для оновлення потрібно лише трохи
Це так весело
Я навіть не можу відкрити програму
приготування не досить швидке
Гарна гра, але нагороди в переможній серії не відповідають дійсності..ви не отримаєте винагороду за 15-ту перемогу, хоча у вас немає переможної серії, нагорода в 15-й виграші вже має чек, тож це означає, що ви не можете отримати цю нагороду, тому що здавалося, що ви вже отримали цю винагороду, навіть якщо ні..тому я видалив її..будь ласка, виправте це, щоб я встановив її знову..
Гарний пас Тіма
Весела гра, у яку можна грати, коли потрібно вбити час.
Будь ласка, зробіть щось із збереженням уграної гри, щоб, перемикаючи телефон, ви більше не поверталися до етапу 1. Зробіть це і отримайте 5 зірок
занадто багато спливаючих оголошень. один для Teledoc залишається на екрані весь час. дратує.
พ่อครัวบ้าทำอาหาร จำลองสถานการณ์ yfwc
Ви повинні мати можливість зберегти свій прогрес, увійшовши у Facebook, але вони не мають цієї можливості, а кнопка відтворення реклами не працює, будь ласка, зробіть щось із цим
просто гарний час. графіка становить лише 30 МБ. не чекайте так багато. теж не гірше
Прикольна гра! Дуже!
гра чудова, у неї багато рівнів, тому я граю в неї зі своєю сім'єю, моїй мамі дуже подобається ця гра і спеціально розроблені магазини, тому мені подобається